Fearless7
Αριθμός μηνυμάτων : 6 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-01-26 Ηλικία : 34 Τόπος : $root_dir
| Subject: Member Profile : Fearless7 Wed Jan 26, 2011 12:48 pm | |
| Real name : Μπάμπης Bnet Account : Fearless7 Ημερομηνία Γέννησης : 11 / 09 / 1990 Τόπος καταγωγής : Βόλος Τόπος σπουδών-προσωρινής διαμονής : Θεσσαλονίκη Λίγα πράγματα για μένα : Είμαι φοιτητής στο 3ο έτος στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών του ΑΠΘ. Ασχολούμαι αρκετά χρόνια με computer gaming, αρχίζοντας ουσιαστικά από τα 13 μου. Έχω ασχοληθεί φανατικά κυρίως με Lineage (BnB και όχι μόνο) και διάφορα strategy games, με νούμερο 1 το Warcraft3, εξού και η DotA. Σχετικά με το τελευταίο, ξεκίνησα στα 14 μου παίζοντας περιστασιακά κυρίως lanakia και λίγο Bnet - παράλληλα με ladder. Με την πάροδο των χρόνων το πάθος μου με τη DotA αυξήθηκε τρομακτικά, και μετά από 1 χρόνο inactivity, τα τελευταία 1.5-2 χρόνια ασχολούμαι πολύ ενεργά με το άθλημα . Στον ελεύθερο χρόνο μου αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες πηγές διασκέδασής για μένα, παράλληλα με τις βόλτες, τη μουσική, τις ταινίες και τη μπάλα αν και τα τελευταία χρόνια περισσότερο παρακολουθώ, παρά παίζω . Cya in game OPP Gosades ! | |
|